Vechtstraat 8 | 5347 KP Oss | NL
0412-630682
post@nwp-proaudio.nl

geluid
video
licht
multimedia

Live-streams

Al jarenlang verzorgen we live-streams op evenementenlocaties en op locaties van onze klanten. Dit varieert van een eenvoudige stream tot aan complete (online) tv-uitzendingen.

We leggen uw evenement, zoals congres, vergadering, uitvaart, sportevenement of concert met meerdere HD of 4K camera’s vast. De regisseur kiest voor elk moment de juiste beelden en stuurt de cameramensen aan.

We streamen naar de bekende (streaming) platforms zoals Youtube en Facebook of naar grote schermen op locatie zodat uw evenement goed zichtbaar is voor de gasten op locatie of de stream voor de gasten die er niet bij kunnen zijn.

Na afloop kunnen we een edit maken van de stream of u ontvangt de volledige opname. We kunnen de stream openbaar zetten, verbergen of alleen zichtbaar maken voor mensen met een link. Ook is het mogelijk om de stream op uw eigen website te plaatsen of op onze website, al dan niet beveiligd met een wachtwoord. Uiteraard is het o.a. ook mogelijk om live titels in beeld te brengen, filmpjes in te starten of om “doelpunten” te herhalen.

Vanaf nu hebben we ook een volledig ingerichte live-stream video regiebus met 8 camera inputs.

Geen onnodige techniek benodigd op locatie, dus ook geschikt voor zeer kleine locaties. Operationeel binnen een half uur. Inclusief eigen 4G internet voorziening. Standaard voorzien van Final Cut Pro en Premiere Pro.

Kijk voor meer informatie op www.livestreambus.nl

Wilt u een online bedrijfsfeest organiseren in de vorm van een interactief online tv-programma? Met professionele presentator, entertainment, gepersonaliseerde spel en quizshow en wellicht een verrassingspakket voor uw werknemers met spelelementen en een hapje en een drankje. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.